domingo, 23 de febrero de 2014

LA ASOCIACION DE MUJERES COLABORA CON EL CENTRO GALEGO EN LA INAUGURACION DE LA EXPOSICION DE LA SEMANA SANTA DE VIVEIRO

El pasado jueves 20 de febrero, se inauguró en el Casal Civic de la Magoria, una exposición sobre la Semana Santa de Viveiro, la cual ha sido organizada por el centro Galego de Barcelona, con la colaboración de la Asociación de Mujeres Cofrades de Barcelona y la Coordinadora de Jóvenes Cofrades.
La apertura de la exposición vino a cargo de Xavier Cortés, Responsable de Relacions amb les Cases Regionals del Gabinet de la  vicepresidenta i consellera  de Governació i Relacions Institucional, el cual destacó la calidad de la exposición y la importancia de que tres asociaciones trabajen en proyectos comunes.

Seguidamente tomó la palabra el Sr. Manuel Zamora ex-presidente del Consejo general de Hermandades y Cofradías de la Archidiócesis de Barcelona, el cual habló de la situación actual de las hermandades en la diócesis de Barcelona. Cerró el acto el presidente del Centro Galego de Barcelona, el Señor Manoel Carrete que nos acercó a la Semana Santa de Viveiro y nos explicó a grandes pinceladas el contenido de la exposición. 



El passat dijous 20 de febrer, es va inaugurar al Casal Civic de la Magòria , una exposició sobre la Setmana Santa de Viveiro , la qual ha estat organitzada pel centre Galego de Barcelona, ​​amb la col · laboració de l'Associació de Dones Confrares de Barcelona i la Coordinadora de Joves Confrares .
L'obertura de l'exposició va anar a  càrrec de Xavier Cortés , Responsable de Relacions amb les Cases Regionals del Gabinet de la  vicepresidenta i consellera  de Governació i Relacions Institucional, el qual va destacar la qualitat de l'exposició i la importància que tres associacions treballen en projectes comuns .
Seguidament va prendre la paraula el Sr Manuel Zamora ex-president del Consell General de Germandats i Confraries de l'Arxidiòcesi de Barcelona , que va parlar de la situació actual de les germandats a la diòcesi de Barcelona . Va tancar l'acte el president del Centre Galego de Barcelona , el Senyor Manoel Carrete que ens va apropar a la Setmana Santa de Viveiro i ens va explicar a grans pinzellades el contingut de l'exposició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario